Aki esetleg nem hallott még erről az olajról, bizonyára azt hiszi, hogy ez csak egy pancsolt említésre sem méltó olaj. Egy kis cég terméke, nem érdemes beletölteni az autónkba mert csak kár tehetünk benne. Nos, aki így gondolja, az nagyon távol jár az igazságtól...

Autoalkatrész Dunakanyar petronas.jpg

 

Meg, nem szokta nézni a Forma1-es futamokat. Ugyanis ez a malajziai cég 2005 óta szponzorál különböző istállókat. Nem is akármilyeneket, először a BMW-nek, majd miután azok kiszálltak a Forma1 cirkuszból, a Mercedes AMG fő támogatója lett 2010-től.

Petronas - Autóalkatrész Dunakanyar.jpgA Petronas Dagangan Berhad olaj- és gázszolgáltató vállalat, 1998-ban építtetett egy ikertornyot főhadiszállásként, legyen honnan irányítani a több mint 1000 benzinkútját, és a 31 országban levő érdekeltségeit. Egy rossz minőségű termékkel foglalkozó vállalat nem jut el ilyen szintre szerintem. Egy szó mint száz, kifogástalan minőségű ez a Petronas motorolaj, akár egy Maserati Qattroporte S-be is bele merném tölteni, persze ha a birtokomba lenne egy ilyen csodakocsi. Bátran ajánlom mindenkinek, mert nem drága és mégis átlagon felüli olajat kapunk a pénzünkért.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://autoalkatreszek-dunakanyar.blog.hu/api/trackback/id/tr434730698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása